april

Den 2011-04-21
Kl 14:20:24
jaja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera... Här kommer en liten trudilutt om vad som hänt och skett den senaste tiden.

Jag har varit på mitt kusinbarns dop. Varit i kyrkan, träffat släkten och ätit godsaker. Min doppresent som jag tyckte var den fräsigaste, blev lite av ett antiklimax eftersom någon annan nästan köpt samma sak. Är det inte typiskt ;)

Jag fnular vidare på ett erbjudande jag fått i arbetsväg. Det handlar lite om att starta eget, så just nu fnular jag mest på det, var kan man få stöd, hjälp, råd osv. Och hur man gör så klart :P

Min bror är här på besök. Det är skoj, vi ses ju inte mer än ett par gånger per år. Barnen har saknat honom också. Igår var vi ute på restaurang och åt gott. Givetvis åt jag plankstek, aj löv it. Bror följde med mig till moskén idag, där jag tog emot 25-30 gymnasieelever som var på besök. Det var skoj att han var med, eftersom han kunde svara på frågor också, fast han inte är muslim själv. Han fick bl.a. nån fråga om hur han reagerade när jag blev muslim...

Ayah är full i mystiska prickar. Det har hon varit nu i över en månad, men ingen kan svara på vad det är. Och inte är det smittsamt heller. Igår var vi till doktorn och fick både mjukgörande salva, kortisonsalva och allergimedicin. "Vi får ser var det leder" sa doktorn. Maken tyckte det var konstigt att ingen tar prover på henne. Han kan ju sånt, vilket inte en annan har så stor koll på.

Igår var jag också på Amiras utvecklingssamtal på förskolan. Det kändes som jag hade ganska bra koll på läget, eftersom jag hälsade på i förskolan förra veckan. Vi pratade om att hon blivit duktig på att skriva och räkna och att hon har börjat se mer till sina egna behov nu, förut har hon varit mer en som tagit han om andra barn faktiskt.

Annars rullar livet på, det finns inte så mycket tid för datorn nu, som förr. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men jag kan tänka mig att det inte kommer att bli varje dag framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0