Måndag 11 april

Den 2011-04-11
Kl 09:55:03
ny vecka och nya möjligheter! Brukar man inte säga så?
Våren är verkligen på g nu, jag blir lycklig och pigg och glad och sprallig och jaaa, som ni förstår har jag saknat ljuset och värmen!

Det känns som att våren kom med en del överraskningar! På jobbfronten rör det äntligen på sig! Det kommer att krävas hårt arbete från min sida, men det kommer nog gå jättebra! Det känns så himla bra att äntligen är det någon som faktiskt, verkligen, vill ha mig! Då är det alltså i jobbsammanhang jag menar ;) Det är faktiskt som en stor sten ett stort gigantiskt berg har lyfts från mina axlar redan, fast jag inte har börjat än. Ni förstår nog inte hur det känns, jag har inte jobbat på hur länge som helst, och nu har jag fått en otrolig chans. Alhamdu lillah, jag är så glad och lycklig just nu!
Nu fattas bara att det blir lugn och ro i Libyen, som jag förresten hade mardrömmar om inatt. Jag drömde om soldater, skottlossning, blod... Jag drömde om att vi hade soldater utanför sovrumsfönstret som ville skjuta oss, men bara jag lyckades dra för gardinerna så blev det lungt. Men så var jag tvungen att gå ut och handla, och där i affären blev jag jagad av soldater, för de var förbannade för att jag hade skutit en soldat i kinden(fast han dog inte, han fick bara ett litet sår) jag flydde ut på nåt lager och där var det frihetskämpar som gav mig vapen. Sen vaknade jag av att maken kom hem från jobbet.

Nu ska jag ta en svängom i duschen, sen bär det av mot skolan för en mattelektion. Ikväll blir det partylite roadshow.

Kommentarer
Postat av: Sawsan

Mabrouk till jobbframgången , vad är det för ett jobb?

2011-04-12 @ 21:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0