scharlakansfeber?

Den 2011-04-22
Kl 19:47:12
Idag var jag tillbaka hos doktorn med Ayah. Trots salva och medicin fortsätter prickarna att sprida sig och i morse var jag riktigt orolig. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen och de tyckte att en läkare skulle titta på henne igen. Denne läkare kom fram till, genom att jag berättat om sjukdomsförloppet från början, att Ayah förmodligen haft sharlakansfeber från början, och att prickarna hon har nu är en reaktion på den infektionen. Vi fortsätter att smörja med mjukgörande salva och ger henne medicin mot klådan så får vi hoppas att prickarna försvinner. Insha allah khair.

Kommentarer
Postat av: Ida Sandberg Lindskog

Vally var lite prickig, lite febrig för ett tag sedan.

Sen när vi åkte hem till alnö så var hon grinig hela veckan och så hade hon knallröda, torra läppar. Sprickor i mungiporna.

Ringde rådgivningen men dom ville inte hänvisa oss till vc.

Dom tyckte inte att det var något.

Sen när jag kom hem så fick jag så otroligt ont i halsen så jag lämnade ett halsprov. Det var halsfluss.

Sen ringde mamma och berättade att Sixten hade scharlakansfeber så då skyndade jag mig att plocka hem Vally från dagis så att hon kunde ta ett halsprov. Och visst hade hon också halsfluss/scharlakansfeber.Får inte lilla Ayah antibiotika då?

2011-04-22 @ 20:41:04 | URL: http://forandringen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0