Bloggen 3 år

Den 2011-04-09
Kl 15:47:30
Idag fyller bloggen hela 3 år! Jag har ju bloggat längre, på olika platser, men här har jag hängt kvar så länge. Tänk vilka massa roliga saker som hänt under den här tiden!
Här har jag skrivit om allt möjligt ju, om min andra graviditet och om Ayahs födelse, om min religionsresa, om barnens bus och upptåg och deras utveckling, om vår Libyenresa, om saker som gjort mig upprörd och om saker som jag kännt glädje över. (haha en sån kontrast det där blev!)
Ibland har jag varit stenallvarlig, ibland har jag bara tramsat. Men vet ni vad? Här och där kan man faktiskt hitta texter skrivna rakt från hjärtat, texter som talar om vem jag är på riktigt liksom. Jag är glad att jag skrivit så, ifall jag skulle råka ut för något som får mig att glömma vem jag är.

Ja, 3 år, det är ju ett helt liv!

På tal om något helt annat, häromdagen vann jag 2 biobiljetter på blocket.se;s facebooksida. De har ju en förrådsutmaning varje dag och här är bilden jag vann med. Man skulle visa en brassestol, och man skulle skicka in bilden så snabbt som möjligt eller vara så kreativ som möjligt. Jag antar att jag vann för att jag hade en gullig bild?

Kommentarer
Postat av: Jea

HIPP HIPP HURRA!!!!!!!! Grattis på 3-årsdagen!!!!

Å Grattis till biobiljetterna Å tack för att du ska skrämma skiten ur mig i biomörkret ;-) hihihi

2011-04-09 @ 20:33:12
Postat av: denise

Grattis till bloggen och grattis till vinsten! :D

Jättesöt bild!

2011-04-09 @ 20:52:11 | URL: http://deniso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0