absurd situation

Den 2011-02-22
Kl 21:51:39
Så absurd hela världen är! Hela vardagen känns konstig, overklig, ibland skrattretande. Det känns så absurt att laga mat, fylla diskmaskinen, tvätta kläder, lämna barnen på dagis. Så absurt.
Situationen i Libyen blir värre och värre ju längre tiden går. Gadaffi har visat sig vara ännu mer galen än vad vi trodde. Sån maktlöshet vi känner här hemma. Och sån frustration. Jag skulle lätt byta den här absurda vardagen mot att få vara på plats för att stödja familj, släkt och vänner där nere, bara jag kunde. Å Gud, låt det gå fort nu! Kan han inte bara ramla ihop och dö den där galningen?! Låt det gå fort nu, och må Gud hjälpa folket där nere!

I morse ringde svärfar hit, som jag skrev tidigare, han sa inte mycket, faktiskt ingenting alls egentligen. Vilket får mig att ana ugglor i mossen. Något står inte rätt till, undrar vad det är?
Nu ikväll ringde min svägerska. Maken sa att han kunde höra raketer och skottlossning i bakgrunden, och kanske ringde hon just för att han skulle få veta att våldet är nära, mycket nära familjen. Hon sa i alla fall att hon var "ledig" från jobbet, hon jobbar som lärare. Det innebär att skolorna är stängda. Konstigt vore det ju annars. Maken frågade om det var på grund av det som händer och hon svarade kort att så var det.
Det är ändå skönt att höra att de lever. Men jag önskar så att jag var där och stöttade dem.

Kommentarer
Postat av: Somaya

Min make får inte tag i sin familj i Libyen, Tripoli. Vi pratade med dom senast i förrgår sen har vi inte hört något mera för telefonin och internet är blockerat. Det här är inte klokt :( hur länge ska detta pågå.

InshAllah kheir <3

2011-02-23 @ 11:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0