ordbajseri

Den 2011-02-11
Kl 14:50:19
Ok, nu ska vi se om det funkar. Problemen jag haft i skrivandet hade tydligen inte med något annat än webbläsaren att göra, så nu kör jag med firefox för att se om saker och ting blir bättre.

Idag är en göra-ingenting-dag. Barnen är ju ledig från förskolan på fredagar, och hade det inte varit så himla mycket snö ute så kanske man hade gett sig ut på en promenad eller något, men som det ser ut så blir vi inne och hemma hela dagen. Har i alla fall, efter tjat och gnat i en veckas tid och även ett litet utbrott idag, fått tjejerna att städa sitt rum. Senaste dagarna har jag verkligen fått kliva över bord och stolar och högar av leksaker för att komma fram. Men nu är det ganska fint i alla fall.:)

Tänk om man faktiskt kunde få hit en container nedanför balkongen eller något. Då kunde man verkligen hyva ut halva huset, för det känns som det behövs för att vi ska få plats här. Jag vill också rensa ur förrådet under trappen helt, och göra om det till ett pysselrum. Jag tror jag skrev om det förut någon gång. Men det är ju ett huge problemo det där med var man ska göra av alla prylar som gömmer sig i det där förrådet! Var gör jag av alla mina skor, till exempel, och alla säsongsytterkläder. Och avlaggda leksaker. Och gamla minnen. Och.. Och.. Ja, ni fattar. Om jag fick till det så skulle jag i alla fall få ut mina pysselsaker ur sovrummet. Fatta vad mycket plats jag skulle ha över i sovrummet!

Har skickat efter en beställning på en hel massa foton också. Scrap-scrappeli-scrap, säger jag om det:)

Har också äntligen blivit registrerad partyLite konsult. Det tog ett tag, men nu är allt klart. Så nu väntar jag på paketet från startvisningen jag hade, beställde en MASSA ljus till mig själv, very najs! Nästa fredag ska jag ha min första riktiga visning också, det ska bli skoj, men jag är lite nervös, så klart!

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Hejsan, på min blogg får du musik tips varje dag med dagen låt, om du vill ha en länkning så kan du tävla genom att ge ett musik tips i dagens låt inlägget, mer info finns på min blogg. :)

Pussar och Kramar

//LadyYasmine

2011-02-11 @ 16:09:23 | URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: edita

Hej!Jag har en fråga som kanske inte har med detta ämne att göra:$Jag är en tjej som vill konventera till islam och har en liten fråga. Jag undrar bara var finns det för bevis I Koranen på att man ska ha på sig hijab?Mvh Edita

2011-02-11 @ 17:38:31
Postat av: edita

Hej!Jag har en fråga som kanske inte har med detta ämne att göra:$Jag är en tjej som vill konvertera till islam och har en liten fråga. Jag undrar bara var finns det för bevis i den heliga Koranen på att man ska ha på sig hijab?Mvh Edita

2011-02-11 @ 17:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0