EID?

Den 2008-09-08
Kl 11:32:12
Det här året, den här ramadan, är den första sedan jag reverterat. Inte för att jag fastar, men jag har sett fram emot ramadan sedan jul! Vi har ju liksom 2 små flickor här också, som måste få med sig traditioner från 2 kulturer i sina "ryggsäckar". Viktigast känns jul och ramadan.
Vi har ju lyckats få en egentraditon vid jul, vi gör på vårt sätt helt enkelt. Och i fjol blev det riktigt lyckat!
Innan ramadan började i år tänkte jag att jag måste anstränga mig mer för att det ska bli "mer ramadan" här hemma. Och tydligen har jag lyckats, för igår sa min käre make att "i år är första året i sverige som det är ramadan på riktigt!" Gissa om det värmde i hjärtat!

Men så är det ju eid snart! Och jag vill ställa till med ett riktigt taberas! Men nu när Fru S har dragit iväg med familjen halvägs till Kina, känns det lite konstigt att dra ihop något... Och Fru Z kläcker väl på eid... Fru B-B då? Vad ska hon hitta på med sin familj? Kanske drar de halvvägs till Kina också? Så har vi ju Fru G. Vad gör ni då? Och allas vänner och bekanta?
Är det någon som har nån idé vad / var osv? Är det någon mer än jag som vill dra ihop nåt? Iofs vet jag inte hur maken jobbar i slutet av månaden, men faktiskt så är det barnen jag tänker på!

Kommentarer
Postat av: Skåningen :)

Ja vi är ju en bit bort nu :) .Jag hoppas att ni får en jätte trevlig och rolig Eid hur som helst!

2008-09-08 @ 23:05:45
Postat av: Jea

Ja, jag har inte en aning om vad vi ska hitta på, min "bättre" hjärnhalva är ju ända nere i Hgb..

Jag vet att jag kommer att vara i Härnösand 07.00- 18.00 hela vecka 40, vilket innebär att jag inte kommer att ha tid för varken matlagning, bakning eller städning den veckan. Men hittar ni på något så dyker vi gärna upp under kvällen. Zou & barnen är ledig Eid iaf. Hör av er!

Ha D

Fru B.B

2008-09-09 @ 13:52:18
Postat av: Maria

Vi har inget planerat heller. Ställer gärna upp och bidrar med något när det gäller matlagning. Vi ska ju flytta den 1/10.

2008-09-09 @ 22:18:52
Postat av: Skåningen :)

Åh vad gulligt Jea om det nu var mej du menade :)

2008-09-10 @ 14:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0