pepparkakeland

Den 2009-11-30
Kl 14:06:08
Bara så att ni vet: Jag är äger i bowling. Nästan! För att vara första gången förutom wii i alla fall! :D

För övrigt har Amira och jag bakat pepparkakor idag. Gissa hur gott det doftar!

Katten Bella växer så det knakar!Eid firande

Den 2009-11-28
Kl 13:31:50

Igår var det eid al adha.
Vi hade en jättemysig dag! Vi gick en sväng på stan, barnen fick välja presenter på leksaksaffärenoch vi köpte baklawa och en massa andra godsaker. Sedan hämtade vi upp en kompis som följde med oss hem och grillade. Jag gjorde potatisgratäng till det grillade, och så gjorde jag bourik och lite sallad. Mums!

I brist på annat på TV hamnade jag och flickorna tillslut framför idol, som vanligt på fredagskvällar.

Lite senare idag ska vi iväg och bowla. Ska bli spännande att se hur det ska gå!

Till alla som jag missat att önska en trevlig eid säger jag Eidkom mabrouk!


Gräddfil

Den 2009-11-23
Kl 13:48:51
Jag sov sjukt länge idag, eller sov och sov, kan man sova i det här huset verkligen? Är det inte en skördetröska som brummar bredvid mig i sängen, så är det en katt som kurrar i mitt öra, eller så är det gråtande barn, eller varför inte min favorit kl halv fyra på morgonen, en nerkissad säng...
Inget sånt inatt i alla fall, jag hade lite svårt att somna, men när jag väl somnat måste jag ha blivit helt medvetslös. Vaknade på morgonkvisten av att Ayah helt plötsligt låg mellan oss och stirrade på mig. Jag hann tänka "nej, jag vill inte kliva upp" innan jag puffade på en utsövd skördetröska (AKA Maken, Dr T, The snarkmaster) som hör och häpna, klev upp med barnen och gav dem frukost. Jag drog mig i flera timmar till! Hur skönt?
Jag var tvungen att kliva upp tillslut, för de ringde från A-kassan. Jag får åka gräddfil, som han uttryckte sig. Najs juh!

Sa jag att jag aldrig mer tänker be maken klippa mitt hår? Om inte så säger jag det nu. Han klippte bort minst 20 cm! Han lovade att betala en klippning hos frisör efter jul. Ja, för till dess lär ju mina 20 cm växt ut. Inte.

Äntligen!!

Den 2009-11-19
Kl 15:53:11


Lörday

Den 2009-11-14
Kl 14:33:41
Vi började morgonen med ansiktsmålning. Ni kan säga tack för att ni slipper bildbevis.

Meningen var att vi skulle få finbesök idag, men en liten gris satte stopp. Eller var det en eventuell gris? Hur som haver slipper vi gärna influensor här hemma, så finbesöket får vänta.

Så, vad hittar man på en dag som denna då? Ja, jag har städat toaletten i alla fall. Duktigt va?

Här får ni en blomma, för jag känner mig snäll idag:

ångest

Den 2009-11-13
Kl 12:15:52
jobbsökarångest

a-kasseångest

arbetsförmedlingsångest

småbarn-på-dagis-ångest

vinterångest

julklappsångest

städångest

tvättbergsångest

räkningsångest

Influensaångest

behöver-köpa-köpa-köpa-ångest


Glömde jag nåt nu? jag vet inte. Men jag har en stor klump i magen och jag känner mig ständigt halvt om halvt toalettbehövande. Jag tror jag kommer få magsår innan det här är över. Moderatjävlar! Det är deras fel, säkert!
Borde faktiskt fixa det där intyget, men bara ett litet jäkla intyg ger mig ångest. 

Fast en söt sak. Inatt sov Ayah mellan oss i stora sängen. Jag vaknade för femtielfte gången av att hon gav mig en hälspark på kinden. Klarvaken, med andra ord. Satte mig upp och ser att Ayahs lilla arm ligger runt en lurvig boll med öron. Bella och Ayah har blivit bästisar, fast Ayah inte alltid är så snäll med Bella. <3

Pernilla

Den 2009-11-12
Kl 18:57:03

Nä, det var inte så kul kanske.
Men det här är!Nu har jag uppdaterat ;)

Hysteriskt?

Den 2009-11-08
Kl 12:06:41
Roligt i alla fall!

DEN FUNKAR!

Den 2009-11-05
Kl 10:16:29
Min kamera alltså! :)
Dessutom har det snöat inatt. Kan det bli bättre än så? (ja, det är klart det kan, men låt mig må gott en stund nu!)

Så här ser en nybliven 4-åring ut:

Grattis Miran!

Den 2009-11-04
Kl 13:11:37
Idag är det Amiras fjärde (F-J-Ä-R-D-E!!!!) födelsedag! Fattar ni? Ärtan fyller fyra pannor! Var tog tiden vägen? Aldeles nyss var det hennes tredje födelsedag, nyss blev hon storasyster, nyss fick hon sin första tand, nyss var det natt mot den 4:e november 2005 och då blev jag mamma för första gången! Tänk va!

Igår?

LIBYA

Den 2009-11-02
Kl 14:13:01
Sa jag förresten att jag längtar tillbaka? Det gör jag. Jag drömmer om att vara tillbaka när jag sover. Jag önskar att alla de var här, så att jag slapp sakna dem.Här ser man lite av mina eid kläder, förresten!

November

Den 2009-11-02
Kl 14:07:06
November. Vad fort hösten kom. Träden är nakna, snart kommer snön! Och jag längtar faktiskt! Jag är trött på den grå, kalla och blöta hösten. Snön kanske lyser upp lite. Innan jag blir lika grå som oktober har varit!

samtidigt som det går fort släpar sig tiden fram. Fast inte då roliga saker dyker upp. Då säger det bara *peeeez* så är det roliga borta igen! Som när broder T kom på besök. Han hann inte mer än komma hit förrän han åkte igen. Och hann jag träffa S över huvud taget? Amira fyller 4 år på onsdag, så i lördags hade vi prins- och prinsesskalas. Men hur var det? Hann gästerna komma innan de gick hem igen? Många prinsar och prinsessor var det i alla fall. Det minns jag.
I fredags var jag med i radio igen. Jag gömde mig under disken i köket medan maken lyssnade på radion på högsta volym. *pinsamt* Jag hatar att höra min egen röst. Jag hatar att jag säger "liksom" hela tiden! Liksom! Jag hatar när jag blir missförstådd. Fast jag blir lite smickrad när radion behöver en muslim och de ringer till mig. Och det var roligt att farmor ringde och berömde mig.

Jag hoppades ju så mycket på den där jobbintervjun. Jag behöver ju det jobbet. VI behöver det. Men... Det blev inget. Så klart. Fan! Jag måste skriva in mig på arbetsförmedlingen ändå.

Min kamera har gått sönder. Den fungerar bara när den vill.

Vaccin? Nej, tack, säger jag.

RSS 2.0