Humor!

Den 2010-11-30
Kl 23:08:15
Hur får man pinglan att skratta så att hon viker sig? Jo, genom att skämta om >>sånt här!<<


på tal om vad som finns i min...

Den 2010-11-30
Kl 18:38:57
Bara för att göra en liten bonusrensnig när jag rensat väskan idag ska jag rensa min plånbok, och då tänkte jag att jag skulle visa innehållet. Ska bli spännande att se själv hur många kort jag har...

Inte mindre än 22 olika medlemskort etc fick plats i min skruttplånka, men tyvärr fanns där bara 8,50 kr. Hur många kort har du?

♥ Dag 12 – I min handväska

Den 2010-11-30
Kl 13:36:48
Håll i er nu...

♥ Dag 11 – Mina syskon

Den 2010-11-29
Kl 11:19:45
Jag har två syskon, en storasyster och en storebror♥

bästa koftan

Den 2010-11-28
Kl 22:51:34
Idag släpade jag med mig familjen på stan, det var ju skyltsöndag idag! Det brukar vara en av årets mysigaste dagar, fast i år höll jag mest på att frysa ihjäl. Jag kollade fel på termometern innan vi gick, jag trodde att det var -7°C fast det egentligen var -17°C. Tur att jag byltade på barnen ordentligt med kläder! Amira och jag åkte häst och vagn, det tror jag var en upplevelse för henne. Själv höll jag inte på att komma upp på vagnen för mina täckbyxor var så tajta att de nästan sprack. Tror jag måste dra ner på chokladsvullandet! ;)

Jag tyckte inte riktigt att den där lilla mms bilden jag publicerade tidigar idag gjorde min fina kofta rättvisa, så jag tog en ny bild så ni får se den ordentligt:) Finns på H&M, men som jag skrev förut hittar jag den inte på hemsidan.

Mammas lilla apa

Den 2010-11-28
Kl 20:24:46

dsc00621 (MMS)

Mammas lilla apa


♥ Dag 10 – Hade jag på mig idag. Fotograf:...

Den 2010-11-28
Kl 18:32:00

dsc00620 (MMS)

♥ Dag 10 – Hade jag på mig idag. Fotograf: fru BB


♥ Dag 9 – Min tro

Den 2010-11-27
Kl 13:54:40
Min tro, ja. Den har jag ju skrivit om minst en miljon gånger:) Läs inlägget Noura Muslim för en sammanfattning.

För ickemuslimer kan jag väl säga så här. En fråga som återkommer är frågan om vad/vem vi muslimer egentligen tror på. Svaret är enkelt. Vi tror på Gud. Allah=Gud. Allah är det arabiska ordet för Gud. Vi tror att Gud är en och vi tror på alla profeter som blivit presenterade för oss, från Adam (as) till Muhammed (saws). Vi tror på Paradiset och vi tror på helvetet. Vi väntar och tror, precis som de kristna, att profeten Jesus kommer att komma tillbaka till jorden en dag, och vi vet att han kommer att visa människorna vad underkastelse inför Gud är, dvs Islam. Islam betyder ju just det- underkastelse. Vi är inte så himla mycket konstigare än så, vi muslimer ;)

Undrar du nåt? Då är kommentarsfältet ett utmärkt ställe att ställa frågorna i, så ska jag göra mitt bästa för att svara på dessa. :)

26 november

Den 2010-11-26
Kl 20:08:44
Jag drog med mig maken på stan idag, köpte skönaste pälsmössan till honom. Han har i stort sett lovat att jag får ta kort på honom i den och lägga upp i bloggen, så snart får ni insha allah se vad söt han är i den:)
Jag köpte skönaste koftan till mig själv, och benvärmare, som ska bli skönt att ha i stövlarna i vinter.
Måste knäppa kort på snyggkoftan också sen, för jag hittar den inte på nätet...
Nu ska vi äta lite cous cous som min käre make lagat♥

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

Den 2010-11-26
Kl 10:23:45
Livet slår om så hastigt.
En tanke fladdrar förbi en hundradels sekund, och antingen fladdrar den bara förbi, eller så följer man den.
Tänk om man valt att följa alla de där tankarna. Tänk om man valt att inte följa en del.
Jag tänker på minuterna innan Ayah kom till världen.
Jag står i sovrummets dörröppning och ber maken komma till mig, att hjälpa mig med mina konstiga "värkar". Ja, inte kan man väl kalla dem för värkar egentligen, för jag vet hur ont såna gör! Fast de här konstiga värkarna kommer ju rätt så tätt. Hela tiden, faktiskt. Han pratar om att ringa förlossningen, men jag avfärdar honom. Än är det länge kvar, jag vet ju hur ont det ska göra!
Tillslut gör han som han tycker, han ringer. Säger nåt om att vi nog kommer in snart. Under tiden sitter jag på toa och blodet bokstavligen börjar forsa ur mig... (Och efteråt, på sjukhuset, får jag höra av sköterskorna att de skämtat i fikarummet om att de nog skulle få förlösa mig i entrén. Om de visste hur nära sanningen de var.)
När jag kommer tillbaka till sovrummet, och maken sitter där på sängkanten med telefonen i handen, när han just lagt på efter samtalet, i det ögonblicket förstår jag att det är för sent.
För en födslovärk känner jag igen. De gör ont.
I panik viskar jag "Vi hinner inte! Nu kommer hon!"
Sen gick det fort. Och resten vet vi ju.
Tänk om jag bara skjutit tankarna om riktiga värkar åt sidan, en liten tanke, ett litet ögonblick, och hela den hemska, jobbiga, otäcka upplevelsen hade förmodligen varit en baggis!

lussekatten Bella

Den 2010-11-25
Kl 14:54:23
Jag har försökt att få till en bild på en lussekatt idag, men hon är inte så sammarbetsvillig den där katten! Jag som gjort en sån fin krona till henne! Hon hatade den och gjorde slarvsylta av den!
Kolla in hennes crazyeyes!
Jaa, här håller hon på att mosa kronan
försökte mig på nåt annat...
det gick sådär...
Fast hon kan vara söt om hon vill :)
Men det blidde nog inget lussekatt-bidrag... Eller vad tycker ni?

jahapp

Den 2010-11-25
Kl 14:04:30
Amira är hos en kompis och maken och Ayah har åkt iväg nånstans... Hur var det nu man skulle bete sig när man är helt ensam???

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Den 2010-11-25
Kl 08:58:51
Här är de flesta av mina bästaste, finaste vänner♥ Fast några saknas.
Puss på er! ♥

Sen får jag ju inte glömma att tala om att jag har en väldigt fin och bra vän i min man, såklart.♥
Och så har jag ju Bella. Bella Banan är en sjukt fin fyrbent vän! ♥
haha, vilken tönt jag är som laddar upp en bild på min katt när jag berättar om mina bästa vänner!

svammel i nattmössan

Den 2010-11-24
Kl 23:07:53
Jag fick en flashback.
Nån slags doft från en tid för länge sen dök upp från ingenstans och plötsligt kände jag hur det liksom drog i "ritnerven" igen. Det var länge sen jag känt den känslan, länge sedan jag tecknat med handen i luften och sedan sett bilden framför mig i huvudet. Ett ansikte, med sänkt blick, som vanligt. samtidigt som den där känslan kom över mig ser jag mig själv för kanske 10 år sedan. Liten, smal, taggig utanpå, men skör som glas på insidan. Med illröda byxor, knallrosa jeansjacka. Och mina blå kängor. Så liten, så ensam, så kuvad. Förtryckt. Fast jag var ganska bra på att spela då också. Jag gjorde mig själv lite större, lite häftigare, lite coolare... Kanske skulle ingen märka att jag grät mig till sömns varje natt, som säkert nästan alla i samma ålder gör -fast det fattade jag ju inte då. Ibland vill jag tillbaka till den tiden, ändra om, tänka om, göra rätt. Fast så kommer jag på att jag skulle inte vara här nu, om det blev så.
Fast den mesta tiden i skolan var skoj. Nej, den var inte skoj, den var bäst! Tänk om jag lagt lite mera energi på skolan. Det hade varit bra... Jag måste, måste ta tag i tecknadet igen! Jag känner det!
Så här såg hon ut, för kanske 10 år sen :P

♥ Dag 6 – Min dag

Den 2010-11-24
Kl 18:58:04
Klockan (eller mobilen om man ska vara noga) ringde kl. 07.50. Jag snoozade (jag fixar inte att kliva upp om jag inte får snooza minst 1 gång:P) till 08.14 och då väckte jag barnen. Utfodrade, tvättade och klädde dem, och sedan bar det ut i snön. Ja, vi var ju tvungna att pulsa i snön för att kunna ta oss till förskolan.

Jag gick hem, åt frukost framför datorn, åkte sen iväg till min jobbcoach.

Hemma igen. Slängde i mig nåt att äta.

Hämtade barnen. Ayah fick frispel som vanligt, kastade sig på marken och skrek. Vägrade att gå. Vägrade sitta i pulkan. Idag hatar jag snön. Jag hatar att snöskottningen typ är lika med kattbajs i år. Halva gångvägen hem till oss är inte snöröjd på hela vintern. Det går inte att dra en barnvagn där (alltså kan Ayah inte åka vagn till och från förskolan) och det går inte att dra ett eller två barn i pulka den vägen eftersom den bara tippar. Jag har ringt och klagat hos kommunen, men tydligen måste man tjata hål i huvudet på dom för att nåt ska hända. Så jag hatar kommunen idag också. Ringde maken som fick agera soptunna till mig. Vem ska jag annars ringa och klaga för? Nåja, en timme senare snubblar vi in hemma. Sura och pluttiga... Amira fick en extra kram för att hon tappert försökt hjälpa mig med Ayah♥

Räknade ihop månadens räkningshög och fick som vanligt panik. Men det löser sig, insha allah.

Lekte lite, gosade lite, busade lite...

Lagade mat, spaghetti med köttfärssås.
Städade undan efter maten.

Surfade runt efter jobbannonser...
Nattade barnen. Och nu äre bonde söker fru på TV. Å de ska jag se! :)
(vilken tråkdag, det här måste jag göra om en ROLIG dag!)

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Den 2010-11-23
Kl 17:56:27
♥Små armar som lindas runt ens hals och en liten blöt mun som pussar ens kind.♥
Annars är väl kärlek individuellt, man upplever kärlek på olika sätt och för olika saker. Jag känner kärlek för mina barn, men hur sätter jag ord på den? När jag är borta från dem känner jag saknad, jag undrar vad de gör, om de saknar mig. Jag känner en oro för dem, oro för hur de mår, om något hänt, om något ska hända, oro för framtiden. En svällande känsla i bröstet när jag ser på dem, jag liksom smälter inuti när jag ser deras mörka ögonfransar, eller när deras små fingrar leker med mina.
Kärleken jag har till min man är såklart en annan sorts kärlek. En hissliknande känsla i magen, fjärilar som fladdrar till när jag ser honom. Hjärtat slår snabbare. Ibland får jag "knoster", jag vill liksom krama ihjäl honom, jag måste bita ihop tänderna hårt "gnnnnnn!!!" och knyta nävarna och liksom borra in huvudet i hans hals. bara för att jag inte ska krama ihjäl honom. Är det nån som fattar hur jag menar? :P
Sedan finns det ju kärlek för familj, släkt, vänner, djur, god mat, roliga saker, värdelösa ting och såklart kärlek till Gud. All kärlek är olika kärlek men jag skulle säga att kärlek är som att man stoppat alla möjliga känslor i en burk och skakat om.
=

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Den 2010-11-22
Kl 19:48:48
Frukost: fil och müsli
Lunch: skagenbaguette
Fika: chokladboll
Middag: En soppa som maken lagat och där barnen fått bestämma innehållet... (köttbullar, pasta, potatis, morötter, ärtor...) Helt OK faktiskt :)

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Den 2010-11-21
Kl 13:27:00
Min mamma gick bort när jag var 3 år. Hon hade cancer och blev bara 32 år tror jag. ♥ Det går inte en dag utan att jag tänker på hur livet skulle ha varit om mamma hade fått leva.
Min pappa lever, men vi har ingen som helst relation. Och det är lika bra det.
Ska vi prata om mina svärföräldrar istället? För jag lovar, jag har världens bästa! Svärmor heter Farida och svärfar heter Abdu Raouff. De bor i Libyen och jag saknar dem varje dag, varje sekund.♥
Mamma, syster och jag

Kvälls promenad. Så tyst och fridfullt det...

Den 2010-11-20
Kl 16:34:14

dsc00607 (MMS)

Kvälls promenad. Så tyst och fridfullt det blir när det snöat.


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Den 2010-11-20
Kl 12:02:00
Min första kärlek finns beskriven i min första dagbok från 1991. Killen hette Hampus och gick i min klass.
Nä, på riktigt, sommaren innan 7:an blev jag kär på riktigt för första gången. Killen hette Robin men vi kom aldrig längre än till att hålla handen. Tack och lov för det.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Den 2010-11-20
Kl 00:19:00
Hur börjar man?
Mitt namn, som mina föräldrar gav mig, är Madelene, men det namn jag valt till mig själv är Noura. Fast de flesta kallar mig för Madde och det är väl det jag presenterar mig som när jag möter nya människor.
Jag är gift sedan 6 år med en vacker man och vi har två vackra döttrar. Fast i Sverige är vi ju faktiskt inte registrerade som gifta, meningen är att vi ska ha ett "svenskt bröllop" också, så småningom.
Jag bor kvar i samma lilla stad som jag föddes i, och för mig börjar det kännas lite instängt och trångt, så jag hoppas att vi kommer röra oss härifrån. Var vet jag inte, men såklart hoppas jag att vi hamnar i en stad där man kan se medelhavet från köksfönstret.
Jag tycker om att umgås med min lilla familj och våra vänner. Jag tycker om att festfixa och baka och laga mat till våra sammankomster, och jag tycker om att pyssla och rita och skriva och läsa och en hel massa annat.
Jag brukar prata med mig själv framför spegeln, för att peppa mig själv, när det behövs.
Jag älskar skor, och har en flyttkartong i förrådet med skor som ligger och väntar på att bli använda. Nån gång har jag tänkt mig att bygga en skohylla stor nog för alla mina skor, så att jag kan få svulla och dreggla lite när jag vill utan att riva ur den där kartongen varje gång. Allra mest gillar jag skyhöga klackar, som faktiskt inte alls passar mig eftersom jag redan är så lång. Man vill ju inte bli längre än sin partner.
Jag tycker inte om lögnare och folk som inte kan stå för sin åsikt. Och jag tycker inte om senap, rå paprika, rå lök, en del svamp, lever, lammkött, bläckfisk, konstiga bönor och mögelost.
Jag är jättedålig på att simma och på att räkna huvudräkning.
Jag är sjukt bra på nästan allt jag prövar på, det säger i alla fall min man.
Det var allt för idag.

Listan

Den 2010-11-19
Kl 23:26:27
ok, eftersom alla andra verkar ha antagit den där utmaningen eller listan eller vad man nu vill kalla den så gör väl jag det med. Här är listan som jag tänkt dra igång med om några sekunder och som jag kommer hålla på med i 30 dagar:

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek. 
♥ Dag 3 – Mina föräldrar. 
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag. 
♥ Dag 5 – Vad är kärlek. 
♥ Dag 6 – Min dag. 
♥ Dag 7 – Min bästa vän. 
♥ Dag 8 – Ett ögonblick. 
♥ Dag 9 – Min tro. 
♥ Dag 10 – Hade jag på mig idag. 
♥ Dag 11 – Mina syskon. 
♥ Dag 12 – I min handväska. 
♥ Dag 13 – Den här veckan. 
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
♥ Dag 15 – Mina drömmar. 
♥ Dag 16 – Min första kyss. 
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne. 
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag. 
♥ Dag 20 – Den här månaden. 
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
♥ Dag 22 – Det här upprör mig. 
♥ Dag 23 – Får mig att må bättre. 
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor. 
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner. 
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

scrapbooking

Den 2010-11-19
Kl 22:21:43
Idag har jag och gissa vem¹ haft en scrapdag. Jag scrappade till fröken Ayahs album och jag tänkte visa dagens två alster (i sådär kvalité, men ändå) eftersom jag för ca 20 000 år sen lovade att visa något av mina scrapalster i bloggen. Håll till godo, vem det nu var jag lovade den där gången :)
¹Givetvis var det fru B.B och jag som hade en scrapdag♥

Jorå vi lever :)

Den 2010-11-19
Kl 13:08:30

dsc00606 (MMS)

Jorå vi lever :)


Kusin vitamin

Den 2010-11-16
Kl 16:21:29
Här är prinsessorna med sin kusin prins Theo ♥ som är på besök från storstan

Familjedag

Den 2010-11-14
Kl 13:42:43
Eftersom maken kommer att vara borta på utbildning hela nästa vecka spenderar vi söndagen tillsammans. Nu vet ni var jag håller hus idag; i hemmets lugna (?) vrå♥
Foto från förra året.

Mammas hjärtan

Den 2010-11-12
Kl 16:17:17
Älsklingarna ♥

Fru B.B.

Den 2010-11-11
Kl 23:40:50
>Här< kan du se tjejen som ska spela Renesme i Braking dawn.

Och tusen tack för att du är så snäll och bjuder mig på bio♥ Vi har varit på förhandsvisningen av Cornelis ikväll. Jag är sjukt gasig i magen efter aldeles för mycket boisnacks! Ni ska vara glada för att ni inte behöver dela säng med en fisande pingla inatt! Haha!

Gonatt govänner, nu är det dax att sussa!

Mumsfillibabba

Den 2010-11-11
Kl 17:31:08

dsc00595 (MMS)

Mumsfillibabba


Pulkaåkning

Den 2010-11-11
Kl 14:47:10

dsc00592 (MMS)

Pulkaåkning


AJ!

Den 2010-11-11
Kl 00:28:30
Att pulsa i djupsnö och dra 2 gofisar i en pulka i uppförsbackar, det ger träningsvärk både här och där. Så ni vet det.
Nu ska jag sova, alldeles för sent! Godnatt♥
ps. *svordom* va fattiga ni är på att kommentera :( Tråkmånsar!

10 november

Den 2010-11-10
Kl 16:42:03
Ahhh, vilken jobbig dag, men alhamdu lillah...
Snön antar jag att alla har hört nog om, men jag måste ändå säga att jag är glad att den äntligen är här. Fast jag föredrar naturligtvis att det skottas och plogas utan att jag ska behöva göra det. Och givetvis föredrar jag en blå himmel framför en snögrå ;)

Jag började i alla fall dagen med att försöka ta mig och barnen till förskolan så snabbt som möjligt. Men det gick sådär. Amira var snäll och tog ayah i pulkan, medan jag var tvungen att knuffa och skuffa och skotta mig fram med vagnen.

Sen gick jag hem och tömde ur mig alla slags känslor jag har i kroppen, till maken. Alltså inte känslor för honom, utan känslor, hopplösa känslor... Känslor om det här med arbetslöshet och bristen på att kunna bidra till försörjningen. jag fixar inte riktigt det där med att bli försörjd. Och jag vet inte om min käre make förstår hur jag menar när jag talar om det för honom. För det är ju liksom inga problem från hans håll. Jag tycker det är tungt i alla fall. Det blir aldrig någon 50-tals-hemmafru av mig :P

Tillbaka på förskolan lämnade jag vagnen i dagisförrådet, och skulle hurtigt dra båda barnen i pulkan i alla uppförsbackar. Det gick sådär. Vi var väl hemma efter ca 45 minuter. Just då hatade jag snön. Fast nu, från insidan, är det jättefint och vintrigt ute!♥

Snön dag 1

Den 2010-11-10
Kl 14:59:22

dsc00588 (MMS)

Snön dag 1


Tack! Va fint att vi har varandra!

Den 2010-11-09
Kl 11:59:38

dsc00587 (MMS)

Tack! Va fint att vi har varandra!


frågelek med liten

Den 2010-11-08
Kl 22:11:02
Mamman leker en frågelek med 2-åringen och frågar:
"Vad heter du?"
2-åringen svarar med tydlig och klar röst:
"Ayah"
"Hur gammal är du?" frågar mamman
"Sana ten" (=2 år) svarar 2-åringen
"Alltså 2 år?" frågar mamman
"Ja, 2 år" säger 2-åringen
Mamman forsätter utfrågningen:
"var bor du?
"I skogen" svarar 2-åringen
"Är du säker på det? Bor du i skogen?" Frågar mamman och skrattar
"Nääää!" skrattar 2-åringen "På dagis!"


Jag kokar soppa 'på en spik' idag. Det dof...

Den 2010-11-08
Kl 17:20:26

dsc00584 (MMS)

Jag kokar soppa 'på en spik' idag. Det doftar ramadan!


Visualisera detta:

Den 2010-11-07
Kl 19:50:16
Du går på en väg. Himlen är blå, fåglarna kvittrar. Idag känner du dig på topp, du är glad, avslappnad, nöjd och tillfreds. Du ler glatt och säger hej till människor du möter, och de ler tillbaka, nickar, ni utbyter några trevliga ord... Vid vägens kant växer grönt gräs och små vilda blommor. Solen skiner, du ser din skugga som en liten fläck under dig. Det är varmt. Behagligt varmt. Livet flyter på och du med det. Allt är verkligen perfekt och precis som det ska vara. Du möter mig där. För där behöver jag vara.

Jag kan säga att jag inte har varit där idag. Peppa mig lite, någon.

Jag måste ju testa mobilblogga!

Den 2010-11-07
Kl 17:49:26

dsc00578 (MMS)

Jag måste ju testa mobilblogga! (jamen kul att bilden hamnade åt det hållet!:P)


bad day

Den 2010-11-07
Kl 13:06:44
Jag behöver... Energi, lust, ork... Semester kanske det rätta ordet jag söker är. Idag är en riktigt lurkig dag. Jag känner mig precis på noll när det kommer till tålamod, glädje, ork och lust.
Igår gick jag till sängs tidigt. Jag försökte bota en elak huvudvärk med ett varmt och skönt bad, men eftersom det inte hjälpte alls kröp jag ner under täcket tidigt och somnade som en stock. Jag vaknade kanske 200 gånger under natten och kastade mig hit och dit. Ayah låg mellan oss i sängen och när jag väl hade somnat om så fick jag antingen en spark i ryggen eller en smäll av an liten arm.
Jag klev upp sist av alla idag. Kände mig sur och osocial så jag satte mig att äta frukost och läsa en tidning i ensamhet. Så mycket ensam man nu kan vara i den här skokartongen till lägenhet. Efter 10 minuter fick jag nog av min ensamhet (som inte alls var så ensam som jag hade tänkt mig) så jag gick och lade mig igen.
Å nu sitter jag här... Undrar i vilken ände jag ska börja för att resten av dagen ska bli så bra som möjligt...?
Jag borde leta upp något sött... Det kanske piggar upp...


Tecknat

Den 2010-11-06
Kl 17:26:04
Idag såg jag Askungen med tjejerna. Jag har inte sett den sen jag var liten, förutom TVsnutten på julafton då. Jag hade nästan glömt hur vackert tecknad den filmen är! Jag bara älskar bilderna i den!
Det var ju på grund av filmer som den, som jag valde att gå konstlinjen på gymnasiet, jag skulle ju göra tecknad film när jag blev stor! Jag som inte har tecknat på flera år! Jag måste rota fram mina gamla grejer och börja teckna igen! Jag var faktiskt bra på det en gång!

Amira 5 år

Den 2010-11-05
Kl 17:54:39
Igår fyllde hon år, stora tjejen! Vi barnkalasade i helgen och familjekalasade igår.
Så här ser en 5 åring ut:
å ett, två, tre...
... BLÅÅÅÅÅS!!!
så där ja!
från helgen:
Tänk att jag fått rå om min lilla bebis i hela 5 år, redan! Al hamdu lillah! ♥

äntligen!

Den 2010-11-05
Kl 09:31:29
Utan internet blir man helt handikappad! Vi har inte haft internet hemma på 3 dagar, fråga mig inte varför... Men som vanligt kan man tacka skräp-e-phone  för det! Nu måste jag surfa runt och ta igen det jag missat!

tråkmåndagens bravader

Den 2010-11-02
Kl 09:53:55
Jag hade världens tråkigaste dag igår. Jag blev påmind av bästaste fru BB på söndagkväll att jag inte hade någon skola den här veckan, så jag började veckan med att förlänga barnens helg med en extra dag. Jag tänkte att vi kunde ha en mysmåndag... Vi hjälptes åt att städa undan efter helgens bravader, vilket vi gjorde på typ 2 minuter. Sen ville Amira spela spel. Så det gjorde vi. Sen ville barnen se på TV. Det var nånstans där dagen spårade ur och blev världens tråkigaste dag. Det fanns ingenting att göra. Sen kom jag på att jag skulle måla lite...
Det här är resultatet efter tråkmåndan:
Tacka vet jag en burk med färg och en bit tyg :)

November

Den 2010-11-01
Kl 20:52:25
....


Typ så.

RSS 2.0