konsten att tänka på annat

Den 2011-02-26
Kl 19:52:45
Idag vaknade jag efter 3-4 timmar sömn. Sömn är något jag inte fått så gott om den senaste veckan.
Det första jag tog mig för när jag vaknat var att kolla runt på nätet efter nyheter om Libyen.
Så gjorde jag frukost som vi åt medan TV:n stod på högsta volym. Al jazeera, så klart. Nyheter om Libyen.
Såg några videosar som någon eller några laddat upp, bilder tagna med mobilkameror på kaoset där nere. På något vis har jag blivit lite härdad vad gäller videoklippen. Jag blir inte lika chockad längre när jag ser blodiga kroppar med bortsprängda kroppsdelar.
Efter någon timme av diverse om Libyen bröt jag ihop lite. Stampade med foten i golvet med tårarna sprutandes. "Jag vill inte höra ett enda ord om Libyen idag! Jag vill bara veta att Mahmood mår bra!" sa jag till maken. Han provade att ringa, och han kom faktiskt fram. Lillebror lever, al hamdu lillah. vilken lättnad ändå, jag har varit (och är) oroligast för honom tror jag.
Maken beordrade mig att gå ut och göra något. Tänkte att jag skulle ringa någon, men ångrade mig. Tog en tur till stan och shoppade loss. Brydde mig inte om vad saker och ting kostade, och det måste jag säga var det länge sedan jag gjorde. Har fortfarande inte vågat kolla kontot... :P Behövde kanske en liten endorfinrush, och det får man ju av shopping!

När jag kom hem fick jag höra en historia om en man(eller mus?) som förådde sina landsmän, och sålde dem för en spottstyver! Fy bubblan, hur är man funtad i skallen om man lämnar information om sina "vänner" för att man ska få en liten slant?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0