11 mars 2011

Den 2011-03-11
Kl 13:51:07
Här var det tyst... Bloggorken/lusten/fantasin är inte på topp som sagt, ibland funderar jag på att lägga ner helt. Fast jag behöver ju skriva av mig ibland, det gör jag verkligen. Men ibland tvekar jag innan jag skriver saker här, så jag tänker att en ny blogg kanske vore något. Där skulle jag vräka ur mig allt det där som jag drar mig för att lägga ut här. Fast jag älskar ju den här bloggen samtidigt. det är kul att gå tillbaka i tiden och läsa om mig själv, barnen och hela livet som vi lever.

Jag har stängt av delen i hjärnan som tar emot nyhetsinformation. Jag pallar inte med nyheter, speciellt inte de som sänds på Al Jazeera. När maken är hemma är det så klart den kanalen som går på, på hög volym, dygnet runt. Och jag klandrar honom inte, jag förstår att han vill veta vad som händer i Libyen, det är ju hans land. Men jag är så mättad, jag fixar inte att se samma bilder, samma människor, höra samma ord. Jag fixar det inte. Så jag har stängt av liksom. Jag tar inte in mer. Jag väntar bara på den dagen då det är över. Då blir det fest. Och jag hoppas att vi kan åka ner då, helst igår när jag tänker efter.

Så till något helt annat. Jag har städat i mina scrapbookinglådor. Skrapade ihop ett ganska stort paket med en massa blandade saker som jag slängde upp på tradera. Det ligger kvar där ett tag till, men utropspriset är 1 kr, passa på att bjuda vetja, om ni är sugna på lite scrapgrejer. >HÄR< hittar ni annonsen.

Tog lite bilder när vi var på melodifestivalen förra veckan, men hann inte med så mycket eftersom batterierna tog slut. Klantigt av mig. Men här är en bild som jag tycker blev lite rolig:


I helgen åker jag till Borlänge och samlar vuxenpoäng. Det ska bli skönt att åka bort lite.

Kommentarer
Postat av: denise

Vad ska du göra i Borlänge? :D Hehe, du kan vara beredd på slaskigt väder! Det har vi haft här hela veckan :)

2011-03-11 @ 20:58:38 | URL: http://deniso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0