Ny blogg

Den 2011-11-29
Kl 11:25:58
haha vad jag är velig! Jag har skaffat mig en ny blogg, där jag helt enkelt börjar om, så slipper jag ha lösenord.
Den här bloggen kommer att ligga kvar med lösenord. Jag kanske känner någon gång att jag behöver blogga med lösenord :)

Hur som haver. -----> HÄR <----- hittar ni nya bloggen.

färdig för ålderdomshemmet

Den 2011-11-24
Kl 09:46:26
Nu är jag inne i vecka 24 (23+1). Känns ungefär som om jag har två veckor till förlossning. Det är tungt och otympligt, jag är trött och slut, men det är gankska mysigt ändå. Jag har sjuka humörsvängnigar, som faktiskt nästan gör mig rädd för mig själv. Måtte det gå över snart! Lite foglossning har jag i fogen fram, men det sitter i alla fall inte i som när jag väntade Ayah, och det är skönt. Jag försöker lyssna på kroppen och vila när jag är trött, eller börjar få ont, vilket medför att hemmet förfaller. Idag har jag fått undan disken i alla fall. Hade tänkt dammsuga, men det får bli senare, om jag känner mig piggare. Jag känner mig som en gammal gnällkärring. Jag blev helt slut av att gå hem från dagis, hela långa uppförsbacken, trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet innan jag kom hem, fast jag verkligen gick i snigeltakt för att undvika att bli så trött och slut. Vad är det här? Ska det vara så? Ska man inte orka med mer än att ta på sig skorna och sedan ta av sig dom?
Jag är glad att jag har min lilla familj, för det verkar som de har förstått hur trött jag är. Amira plockade av efter middagen igår, fast jag inte ens bad henne ♥ Hon plockade till och med av min tallrik. Min lilla prinsessa! Och Ayah vet att jag inte kan böja mig ner, så när hon vill ha hjälp med allt från strumpor till hårborstning, så klättrar hon upp på en stol eller annat, utan att jag ber henne ♥
Fanken va trött jag blir på mig själv, jag vill inte vara så här gnällig och trött!

Här är magen i alla fall. Jag fick lite ångest när jag såg den här bilden och hur smala armar jag fått :/

lösen

Den 2011-11-23
Kl 09:48:01
Jahapp. satte just lösenord på bloggen. Igen. Givetvis är det tråkigare så, men jag försöker göra bättre helt enkelt. Det känns inte rätt längst in i hjärteroten med alla bilder ute i rymden som man har noll koll på. Gud vet vem som snor mina bilder och var de hamnar tillslut...

Vill ju jättegärna skriva om magen som växer, och lägga upp bilder hur den växer osv. För min egen skull alltså, för att minnas. Tiden går ju så fort, så man hinner liksom inte reflektera. Maken och jag pratade om just det häromdagen. Hur kunde vår bebis redan ha blivit 6 år. Och gjorde jag inte graviditetstestet igår? Nej, det var ju ett halvt år sedan!

Jag har, efter att ha läst på ordentligt om ämnet, försökt att begränsa mina bilder på nätet. Mina facebookalbum ska vara låsta (för nästan alla, utom några) utom ett par album... Jag har också raderat bilder ur den gamla gatufestbloggen. Men tyvärr så kan man bildgoogla mitt namn så hittar man hur mycket bilder som helst...

Nåja, när (eller om) jag har ett par läsare kanske det blir kul att blogga igen?

frukost på sängen

Den 2011-11-12
Kl 11:02:16
jag blev väckt av Amira idag, som viskade gomorgon och kom med frukost på sängen. Vet ni vad hon hade gjort? Först trodde jag att det var en halv polarkaka delad i två bitar, sen trodde jag att det var tre fjärdedelar polarkaka. Sen insåg jag att det var en hel polarkaka i fyra delar. Haha! Mamman- matvraket liksom! Men fint va? Frukost på sängen♥


Nov. 9, 2011

Den 2011-11-09
Kl 15:43:28
Jag har massor som snurrar runt i mitt huvud. Små meningar. Hela långa texter. Eller bara ord. Jag vet vad jag vill, men ändå vet jag inte det. Senaste tiden har jag försökt att grabba tag i det jag tycker om. Religionen. Språk. Eller mest arabiskan då, spanskan har jag i princip glömt helt. Måleri. Även om det i det fallet "bara" handlar om ansiktsmålning.

Förut grät jag och var arg. Var riktigt förbannad när jag tänker efter, och tyckte synd om mig själv en stund. Tyckte att jag aldrig får som jag vill. Och att jag inte har något alls i hela världen.
Men så en liten stund efter samlar jag mig och inser vad dum jag är. Jag är en av de rikaste människorna i världen. Men kanske inte i pengar räknat. Al hamdu lillah.
Man får inte alltid allt man önskar. Men jag är säker på att något bättre kommer bakom hörnet. Det brukar alltid vara så.

Någon stans i bakhuvudet snurrar det runt en liten liten frustrerad känsla. Har lite svårt att sätta ord på det egentligen. Men jag är så himla trött på det här med "vi och dom". Varför måste man hela tiden leta efter olikheter med varandra? Måste det vara något konstigt med att vara annorlunda? Åt vilket håll man nu väljer att vända den frågan. Faktum är ju att vi är alla olika. Vi är individer med egna tankar och känslor. Är inte det ganska fantastiskt?

demos kratein. Vad är det, fiskmåsskalle?

Den 2011-11-08
Kl 08:59:47
Ibland blir jag mörkrädd. Det kommer över mig vilka människor det finns. Och vilken syn på demokrati en del har. Det är bara att läsa första bästa kommentarfält i lokaltidningen på nätet. Hjälp, alltså. Är det bara fiskmåshjärnor som sitter bakom dataskärmarna? En del vill man ju bara dänga en brödkavel i huvudet på!

Ja, det var väl ungefär det jag hade på hjärtat idag...6 år

Den 2011-11-04
Kl 12:52:58
Idag fyller hon 6 år, Amira. Min stora tjej♥ Det vankas tjejfest ikväll, nu är hon för stor för kalas :)

RSS 2.0