Nov. 9, 2011

Den 2011-11-09
Kl 15:43:28
Jag har massor som snurrar runt i mitt huvud. Små meningar. Hela långa texter. Eller bara ord. Jag vet vad jag vill, men ändå vet jag inte det. Senaste tiden har jag försökt att grabba tag i det jag tycker om. Religionen. Språk. Eller mest arabiskan då, spanskan har jag i princip glömt helt. Måleri. Även om det i det fallet "bara" handlar om ansiktsmålning.

Förut grät jag och var arg. Var riktigt förbannad när jag tänker efter, och tyckte synd om mig själv en stund. Tyckte att jag aldrig får som jag vill. Och att jag inte har något alls i hela världen.
Men så en liten stund efter samlar jag mig och inser vad dum jag är. Jag är en av de rikaste människorna i världen. Men kanske inte i pengar räknat. Al hamdu lillah.
Man får inte alltid allt man önskar. Men jag är säker på att något bättre kommer bakom hörnet. Det brukar alltid vara så.

Någon stans i bakhuvudet snurrar det runt en liten liten frustrerad känsla. Har lite svårt att sätta ord på det egentligen. Men jag är så himla trött på det här med "vi och dom". Varför måste man hela tiden leta efter olikheter med varandra? Måste det vara något konstigt med att vara annorlunda? Åt vilket håll man nu väljer att vända den frågan. Faktum är ju att vi är alla olika. Vi är individer med egna tankar och känslor. Är inte det ganska fantastiskt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis här?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback
RSS 2.0