3 veckor senare...

Den 2011-09-29
Kl 23:49:02
..ser jag ut så här. Hur ska detta sluta? Känner mig tung och otymplig redan. Men än så länge har jag inte ont i fogarna i alla fall. Tack Gud för det.
Morgonbestyr i en treårings värld

Den 2011-09-15
Kl 08:41:03
Mamman ber barnen skynda på och borsta tänderna.
Treåringen blir lite vrång, vill inte!
"Näääeeeee! Jag ska inte på dagis!"
"Man måste ändå borsta tänderna" säger den blivande sexåringen. "annars får man tandtroll!"
Treåringen får för sig att hon är vuxen och säger med myndig röst:
"Sluta prata om DS!"
"jag pratar inte om DS.." säger den blivande sexåringen.
"Ähhh, sluta prata om nyheterna!" säger treåringen innan hon börjar borsta tänderna.

Visst ser jag lite ut som barbamamma?

Den 2011-09-13
Kl 11:35:46
V.14 och jag känner mig som en svullen valross :) Har man så stor mage efter 14 veckor?Här kan ni jämföra våra likheter.

Jag gillar inte fotboll, men...

Den 2011-09-05
Kl 19:37:13
Var det någon som såg fotbollsmatchen mellan Libyen och Mocambique i förrgår? Jag såg den faktiskt, fast jag egentligen hatar fotboll. Det var ju liksom Libyens första match sedan Libyen blivit fritt. Första gången man skulle använda Libyens rätta flagga och sjunga den rätta nationalsången vid en landskamp så att säga. Maken hade laddat för matchen hela dagen, fast han inte är mycket för fotboll heller.

Innan matchen visade man laget som satt på planet till Egypten, pratandes om att de knappt hade tränat alls under 6 månader, att de var taggade till tusen och skulle göra allt för att vinna, trots att de skulle spela för tomma läktare. (för att Egypten är räddharar eller nåt?)

Så skulle matchen börja och spelarna kom ut på planen. Libyen hade nya fina dräkter, inga Khadaffigröna, utan vita. I bild vajade Libyens fina flagga. Och mocambiques flagga. Ja, den var väl också fin:P
Så var det dax för nationalsångerna. Först Mocambiques. trallillaa, som vilken nationalsång som helst. Ingen spelare sjöng med. Sen var det Libyens nationalsång. Och alla spelarna sjöng för fulla halsar. Och när musiken tonade ut fortsatte spelarna att sjunga. Och maken och jag grät. Det var så fint.

Vem vann? Det gjorde Libyen såklart! Hurra!


(bildkälla)

Vardag

Den 2011-09-05
Kl 10:45:12
Nu är vi tillbaka i vardagen igen, efter en lång sommar (som jag iofs har jobbat bort...). Amira går i skolan och idag började Ayah på dagis efter att ha varit hemma med pappa hela långa sommaren. Stora tjejen fick börja på nästa avdelning idag.♥
Och Amira skulle ha Idrott på skolan idag, det var tydligen en stor grej:) Hoppas att hon får lika roligt som hon förväntar sig!
Själv ska jag strax iväg till skolan, dax att ta tag i den där (/&/&#¤%¤) mattekursen igen. Undrar om jag faktiskt blir klar med den nångång?


RSS 2.0